Προφίλ – Ιστορικό

ΑΦΟΙ ΤΣΙΛΙΩΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

44+ χρόνια κοντά σας!

Το όνομα Τσιλιώνης από το 1977 ακούγεται στο χώρο επισκευής των βαρέων οχημάτων και επισκευής υδραυλικών συστημάτων διεύθυνσης.

Αρχής γενομένης από τον πρωτεργάτη Τσιλιώνη Γεώργιο ο οποίος ξεκίνησε όλο αυτό που υπάρχει σήμερα και ακολούθως η νέα γενιά και διάδοχη αποτελείται από τους κυρίους Τσιλιώνη Κωνσταντίνο και Τσιλιώνη Σωτήριο οι οποίοι συνεχίζουν το έργο του.

Η επιχείρηση ξεκίνησε από τον Τσιλιώνη Γεώργιο στην επισκευή φορτηγών και λεωφορείων ΜΑΝ και MERCEDES έχοντας τεράστια εμπειρία λόγω της προϋπηρεσίας στην ΒΙΑΜΑΞ (Φωστηρόπουλος) και αργότερα MERCEDES BENZ στη Λάρισα.

Η πορεία αυτή συνεχίστηκε σταθερά και το 1998 δημιουργήθηκαν ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 5ο χλμ. Π.Ε.Ο Λάρισας-Βόλου.

αφοι τσιλιωνη

Από το 2007 προχωρήσαμε

στην προσθήκη μίας ακόμα πιο σημαντικής υπηρεσίας
στο δυναμικό μας η οποία μας κάνει ξεχωριστούς έως και σήμερα. Την εξουσιοδότηση και ειδίκευση στον τομέα των οχημάτων IVECO από την Π.Ι ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕ.

Με την διαρκή επιμόρφωση

σε όλους τους τομείς
συνεχίζουμε να προσφέρουμε με συνέπεια και πάνω από όλα υπευθυνότητα τις υπηρεσίες μας με γνώμονα πάντα την άμεση και ουσιαστική εξυπηρέτηση του πελάτη όπου και όποτε μας ζητηθεί.

Μέλημά μας η διαρκής βελτίωση

στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε
μιας και βασική προτεραιότητά μας αποτελεί η σωστή λειτουργία της εταιρίας μας με στόχο αποτελεσματικές και ολοκληρωμένες λύσεις σε όλους τους τομείς που απασχολούμαστε.
οχήματα iveco
οχήματα iveco

Έχετε απορίες;

Καλέστε μας στο 2410 571 593 ή στείλτε μας μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας